Strapdag 2021

 

Eerste schooldag 2021-2022


Foto's 2020-2021

Guy's verteltent - Kleuters en 1ste graad

 

Vorige week kwam auteur en verteller Guy Daniëls langs op onze school. Naar gewoonte bracht hij zijn verteltent mee, al zag die er dit jaar net dat tikkeltje anders uit.

Hij vertelde ons het verhaal van Kikker, die heel snel boos werd als hij met zijn vriendjes speelde. Hoewel hij niet boos wilde worden, gebeurde het toch telkens weer opnieuw. Zijn vriend Rat was een echte plaagvogel en daagde hem keer op keer terug uit. Na een tijdje werd Kikker zo radeloos dat hij bij zijn papa om hulp ging vragen. Die leerde hem om te lachen als hij het weer eens voelde borrelen in zijn buik.
En hé, dat hielp! Hoe hard Rat ook probeerde, Kikker lachte zijn boosheid weg. Zo liep het verhaal gelukkig toch goed af.

Onze kleinste kapoenen hebben weer volop genoten van dit interactieve verteltheater met een flinke knipoog naar het positief omgaan met elkaar. Voor ons mag 'meester' Guy nog heel vaak komen vertellen!


Carnaval op school!

 

Dit jaar jammer genoeg geen 'Free podium' op onze school. Maar dit laten we niet aan ons hartje komen! Heel wat talenten stuurden hun eigen filmpjes door zodat iedereen hier toch van kon genieten! Ook een knabbeltje en drankje kon niet ontbreken. Na de speeltijd hielden we ook een modeshow zodat iedereen elkaar toch eens goed kon bewonderen. We vierden in de klas maar dat maakte het niet minder leuk. Een toffe dag om de vakantie leuk in te zetten!

 

Wedstrijd: Juffen en meesters raden

Juf Chris (turnen lager)

Juf Diane (2KK)

Meester Dirk (klas 4)

Juf Dorien (klas 1)

Juf Eveline (RKG)

Juf Ingrid (klas 3)

Meester Jarni (klas 5)

Juf Jenifer (klas 3)

Juf Katrien (klas 4)

Juf Kim (PK)

Juf Kim (1KK)

Liliane (directie)

Juf Lore (klas 2)

Juf Martine (klas 5)

Juf Reinhilde (klas 6)

Juf Rita (turnen kleuters)

Juf Sien (Zoco)

Juf Sjoertje (NCZ)

Juf Susy (1KK)

Juf Tamara (2KK)

Juf Vicky (PK)

Juf Heidi (3KK)

Juf Zeneb (Islam)


Dikke truiendag

 


Op schoolreis naar Planckendael: Klas 1 en 2

 

Onze kapoenen van het 1ste en 2de leerjaar trokken nog net voor het einde van het schooljaar op schoolreis naar de zoo van Planckendael in Mechelen. Vol enthousiasme en met veel lachende gezichtjes trokken we er dus nog een laatste keer op uit! Wat hebben onze kapoenen genoten! We maakten kennis met Kai Mook en haar familie, bestudeerden heel wat diertjes, speelden in de speeltuin en wandelden zelfs tussen de bomen. Onze vriendjes hebben geglunderd van begin tot eind! Het was en supermegatoffecoole dag!

 

Schoolfeest


Dit jaar konden we ons jaarlijks schoolfeest jammer genoeg weer niet organiseren. Maar dat laten we niet aan ons hart komen! Dan doen we het toch gewoon op een andere manier! Leuke spelletjes, springkastelen, gekke haren en snoeten en toch een klein free-podium. Onze kapoenen hebben er uit volle borst van genoten! Kijk alvast mee naar enkele kiekjes van deze super leuke dag!