Directie en administratie

Directie: Liliane Van Doren

Secretaresse: Ann Van Lent

Ik ben Liliane Van Doren en heb als directeur de dagelijkse leiding van deze school in samenwerking met onze schepen van onderwijs.  Ik doe als ‘zestiger‘ deze droomjob nog steeds met hart en ziel en kijk helemaal niet uit naar mijn pensioen binnen enkele jaren.  In mijn vrije tijd wil ik zoveel mogelijk tijd doorbrengen met familie en vrienden. 

Hallo, ik ben Ann. Mij kan je deeltijds terugvinden op het secretariaat van onze school.

Ik verdeel mijn taken voor leerlingenadministratie en leerkrachten tussen onze school en de school van Bouwel.

D.w.z. mijn naam ga je nog regelmatig tegenkomen gedurende het schooljaar in uw mailbox.

Tot later 😊

Beleidsondersteuning, aanvangsbegeleiding, directie ad interim,...: Juf Reinhilde De Bakker

Hallo allemaal,

Ik ben juf Reinhilde. Ik begeleid de nieuwe leerkrachten op onze school en de school in Bouwel. Ik laat ze kennismaken met de afspraken van de school, ondersteun ze en probeer ze zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik heb ook nog een aantal uren ict. Hier ondersteun ik leerkrachten en leerlingen van onze school om optimaal gebruik te kunnen maken van alle digitale apparaten die beschikbaar zijn. Ook ga ik de leerkrachten ondersteunen om het nieuwe leerplan ICT, digitale geletterdheid, vorm te geven binnen onze school.

Ook help ik de directie. Ik probeer een aantal taken uit hun handen te nemen, zodat zij zich op andere prioriteiten binnen de school kunnen focussen. Heel wat verschillende dingen bij elkaar, maar dat maakt het voor mij ook boeiend en uitdagend.

Ik ben mama van 3 zonen. Een echte mannenwereld thuis dus. Het leuke hiervan is dat ze al wat groter zijn en er ondertussen al vriendinnen in het spel zijn. De mannenwereld is niet meer zo overheersend thuis en ik soms kunnen de vrouwen al “baas” worden van het tv-kastje 😉. Wanneer ik vakantie heb, geniet ik graag van de zon, een zwembad en een hapje en een drankje. Hiervan krijg ik een instant geluksgevoel.


Kleuterschool

Peuterklas: Juf Vicky Van der Schraelen

1ste kleuterklas: Juf Susy De Rademaeker

Contact

GSM: 0479/50.24.09

Kiekeboe! Mag ik me even voorstellen?  Ik ben juf Vicky van de peuterklas. Samen met de klaspop ‘Jules’ ontvang ik de kleinsten van de school met open armen. Met veel liefde en warmte laat ik ze rondfladderen als een vlindertje in ons gezellig vlinderklasje. Deze vlindertjes krijgen de kans om op ontdekking te gaan en te experimenteren met alles wat hen door de juf wordt aangeboden. Samen spelen, samen ravotten, samen dansen, samen kliederen en kladderen … het kan allemaal in de peuterklas. In mijn vrije tijd vertoef ik graag buiten en dan het liefst in de natuur. Samen met mijn gezin en onze viervoeter gaan wandelen door de grote bossen of fietsen met vrienden langs rustige wegen en mooie velden kan me erg plezieren. Ik ontdek ook graag nieuwe dingen … net zoals mijn peuters. Zullen we dat dan samen doen? Ik kijk er al naar uit!

Mijn naam is juf Susy en ik ben de juf van de eerste kleuterklas. Ik werk halftijds. De kleuters komen al spelend leren en zich amuseren in de klas genoemd naar het lieveheersbeestje. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en van mijn twee schatten van kleinkinderen. Ik ben ook altijd te vinden om lekker te gaan eten en in het weekend van het opwachten van de duiven samen met mijn echtgenoot.

1ste kleuterklas en zorg: Juf Jolina Curinckx

2de kleuterklas: Juf Debby Langmans

Contact

GSM: 0470/29.17.66

Hoi allemaal! Ik ben juf Jolina. Ik sta samen met juf Susy in 1KK. Spelen, dansen, knutselen, zingen, ... Ook doe ik enkele uren zorg bij onze kleuters en de lagere school. Ik ben een echte knuffeljuf die alles met jullie wil delen en ben enorm trots dat ik juf mag zijn!

Ik woon samen met mijn vriend Tom en onze hond Monty in Veerle Laakdal. In mijn vrije tijd gaan we graag wandelen en genieten van de natuur. We zijn karpervissers en zitten graag met de tent aan de waterkant. Ik kan ook genieten van een babbeltje, een lekker etentje en gezelligheid.

Contact

GSM: 0476/31.83.88

Hallo, ik wil me ook graag even voorstellen aan jullie. Ik ben juf Debby. Toen ik ons klasje in een nieuw jasje mochten steken was ik helemaal in mijn sas. Vol enthousiasme en creativiteit maakte ik er een super gezellig stekje van. Ik word er iedere morgen blij van als die vrolijke snoetjes de speelplaats opkomen, en ik ze van ver hoor roepen, “juf DEBBBBY”. Dan kan mijn dag niet meer stuk!

Ik wist al van toen ik een klein meisje was dat ik juf wilde worden, en daar ben ik nog steeds enorm trots op. Samen lachen, zingen, spelen en leren, maar ook een luisterend oor zijn, troost bieden en knuffeltjes uitdelen, daar houd ik zo enorm van.

In mijn vrije tijd zorg ik heel graag voor mijn gezinnetje. Ik heb een man,  2 grotere pubers, en een schattig hondje. Lekker gaan eten, een wandelingetje maken, een gezellig terrasje doen met vrienden, … dat zijn de dingen waar ik ook super vrolijk van wordt.

3de Kleuterklas: Juf Kim Smolders

Kinderverzorgster: Marthe Verfaillie

Contact

GSM: 0495/94.38.69

Hey allemaal, ik ben juf Kim. Ook dit schooljaar sta ik weer in de 3e kleuterklas. Spelenderwijs gaan we aan de slag met de cijfertjes en lettertjes. We knutselen hele leuke dingen, maken leuke werkjes en gaan samen elke dag op avontuur in de verschillende hoekjes van onze klas. 

We maken er samen een kikkercool schooljaar van in de Kikkerklas! 

Naast juf ben ik ook een hele fiere mama van 2 lieve dochters. In mijn vrije tijd steek ik dan ook veel werk in hun hobby's. 

Tegen een uitstapje met mijn gezin zeg ik ook zeker geen nee! Groetjes Juf Kim

Hoi allemaal, ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is juf Marthe, de kinderverzorgster binnen ons kleuterteam. Meestal ben ik werkzaam in de klasjes van onze kleinste spruitjes, maar af en toe kan je me ook in de andere klasjes vinden. In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag  maar ik kan ook genieten van een keertje lekker niks doen🤭. Maar mijn grootste hobby blijft nog steeds...de kinderen gelukkig maken! Lieve groetjes, juf Marthe 😉


Lagere school

1ste leerjaar: Juf Dorien Van Roey

2de leerjaar: Juf Lore Pauwels

Welkom in het eerste leerjaar, in onze monstertjesklas! Ik ben juf Dorien en ik neem dit schooljaar met veel plezier de kapoenen van het eerste leerjaar mee in de wondere wereld van de cijfertjes (met de Bollobo’s) en de lettertjes (met ZOEM). We zullen veel leren op diverse manieren: via reken- en leescircuits, door erg gezellige kringmomenten, leuke activiteiten, grappige tussendoortjes, toffe uitstappen en nog zoveel meer! Op vrijdag staat het keuzebord op de planning. We doen dit samen met het tweede leerjaar. Dat is elke week opnieuw weer heel fijn, want ook wij, als juffen, zijn dan zeker te vinden voor een bouwmomentje, gezelschapsspel, creatief momentje, …
Naast het schoolwerk ben ik ook graag een bezige (ZOEM)bij: wandelen, fietsen, een spelletje tennis, gezellige momenten met vrienden en de wereld ontdekken.

Hallo iedereen! Mijn naam is juf Lore en ik ben de juf van het 2de leerjaar. Daar fladderen we vrolijk rond in onze uilenklas en gaan samen op ontdekkingstocht. Ook in onze klas staat er veel op het programma. We leren: rekenen tot 100, de maal- en deeltafels, de hoofdletters, spellingsregels, de seizoenen en nog zo veel meer!

Samen met het 1ste leerjaar houden we elke vrijdag keuzebord! Dat vind ik leuk want dan mag ik stiekem nog een beetje kind zijn 😉.

Als ik niet in mijn klasje te vinden ben, ben ik ook graag druk in de weer: reizen, wandelen, tennissen, koken, gezelschapsspelletjes spelen, een stapje in de wereld zetten met vrienden,... . Het staat allemaal in mijn agenda!

3de leerjaar: Juf Ingrid Vets

3de leerjaar: Juf Martine Helsen

Contact

Tel.: 014/50.19.15

Ik ben juf Ingrid en geef les aan de kindjes van het 3de leerjaar. Ik werk halftijds dus elke donderdag, vrijdag en afwisselend op woensdag, vind je mij in de klas. De kapoenen van onze ‘aapjesklas’ zijn altijd druk in de weer om de leerstof onder de knie te krijgen want gemakkelijk is het niet in klas3: tot 1000,cijferen,moeilijke woordjes en nog veel meer! Samen leren, spelen, lachen en genieten met de kinderen maakt mijn dag nog altijd goed, ook na al die jaren ervaring. In mijn vrije tijd ga ik heel graag op reis. Ook fitness en pilates staan wekelijks op mijn planning. Met Billy, het hondje van mijn dochter, beleef ik ook veel plezier. Hij is een echt schatje! En muziek beluisteren geeft mij de nodige rust. Na een drukke dag heb ik dat soms wel nodig.

Ik ben Martine Helsen, de vroegere juf van klas 5. Ik geef nu les aan de kindjes van klas 3. Ik hou van nieuwe uitdagingen die het derde leerjaar biedt.  Ik werk halftijds dus elke maandag, dinsdag en afwisselend op woensdag. We leren ook al heel wat nieuwe dingen.  Getallen tot 1000, cijferen, moeilijke woorden, WO leren en nog veel meer. We moeten al hard werken in het derde leerjaar MAAR dit wordt natuurlijk afgewisseld met leuke activiteiten,  tussendoortjes en toffe uitstapjes. Ik ben mama van een dochter en een zoon. Ik woon in Bouwel. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn dikke vriend, Billie. Dat is de hond van mijn zoon. Ik kan genieten van lekker eten, wandelen, fietsen en op vakantie gaan.

4de leerjaar: Meester Dirk Van Dingenen

4de leerjaar: Juf Katrien Verbruggen

Contact

GSM: 0477/71.39.33

Ik ben meester Dirk, ook wel gekend als meester gitaar. Ik amuseer namelijk de kinderen van onze school met mijn gitaarmuziek. En voor een speciale gelegenheid als een schoolfeest, jubileum of project maak ik wel eens een lied. In 1984 begon ik les te geven in onze school aan de allerkleinsten. Dat deed ik 16 jaar. Daarna werd ik de meester van het vierde leerjaar. Dat vind ik nog steeds boeiend en prettig om te doen. Reeds enkele jaren mag ik samenwerken met juf Katrien. Dat vind ik fantastisch want zij is creatief en enorm enthousiast! Ons vierde leerjaar is een zeer bijzondere klas. Wij ontdekken tijdens het schooljaar de superkrachten van onze superhelden; geweldig toch? Dat betekent dat wij niet altijd met onze neus in de boeken zitten. Nee, wij zijn heel actief bezig en leren al spelende.

In mijn vrije tijd ga ik lopen door de mooie natuur in ons dorp. Maar ik doe het ook rustig aan met lezen en gitaar spelen. Mijn vrouw en ikzelf vinden het belangrijk om onze vrienden en familie te bezoeken en om ze uit te nodigen. We houden van een avondje uit en doen af en toe een uitstap of een reis.

Contact

GSM: 0494/85.33.34

Ik ben juf Katrien. Ik mocht lang de juf van het eerste leerjaar zijn, wat ik altijd super graag gedaan heb. Maar na 18 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vond ik in het vierde leerjaar, waar ik sinds enkele jaren lesgeef. Het is geweldig dat ik dit met meester Dirk mag doen, want door zijn ervaring kan hij mij veel tips geven en bovendien kunnen we goed samenwerken. Het vierde leerjaar is een fantastische leeftijd om aan les te geven. De kinderen zijn spontaan en enthousiast, waardoor het heel boeiend is. We werken hard in de klas, maar we maken zeker ook tijd voor grapjes, spelletjes,… Zo zorgen we ervoor dat leren leuk is. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin wandelen en fietsen. Zo komen we vaak op interessante plaatsen terecht, waar we nog nooit geweest zijn. Ik hou ook van meer avontuurlijke dingen, zoals via ferrata, skiën,…  Thuis vind je mij vaak in de keuken terwijl ik iets lekkers aan het klaarmaken ben.

5de leerjaar: Juf Anisa Duson

6de leerjaar: Juf Louise Peeters

Hallo iedereen!

Ik ben juf Anisa. Ik werkte jarenlang in Zaventem als klasleerkracht van het 4de leerjaar en het 2de leerjaar.

Toen ik mama werd van mijn prachtige dochter, Lilou, besloot ik om dichterbij huis werk te gaan zoeken.

En dat vond ik! 😊 Ik ben super blij dat ik in deze prachtige school klasjuf mag zijn van het 5de leerjaar.

Het 5de leerjaar is een heel leuk, maar ook pittig leerjaar.

Er komt veel nieuws op jullie af. Zo leren jullie vanaf dit leerjaar ook Frans! Bonjour tout le monde! Ça va ? 😊

Ik kijk er alvast naar uit om aan de slag te gaan en jullie te leren omgaan met grote hoeveelheden leerstof, goed te leren plannen en nog veel meer!

 Als ik niet voor de klas sta dan werk ik ook in het restaurant van mijn vriend. Ik speel graag spelletjes samen met mijn dochter en mijn absoluut meest favoriete bezigheid daarnaast is shoppen! 😊

Hallo ik ben juf Louise van het 6de leerjaar. Het zesde leerjaar heeft heel wat in zijn mars! Rekenen, taal, Frans, W.O. muzische vorming en ICT staan nog steeds op het programma.  Maar het 6de leerjaar is ook een sleuteljaar in je schoolcarrière. We gaan op zoek naar een studierichting in het secundaire onderwijs die het beste bij jou past. Dit doen we door verschillende secundaire scholen te bezoeken en er deel te nemen aan workshops! De 6de klassers mogen ook jaarlijks genieten van een super leuke reis naar de bergen! Samen met de leerlingen van Bouwel, trekken we naar Oostenrijk op sneeuwklassen! Hier ontstaan vriendschapsbanden voor het leven. Ik heb er alvast ontzettend veel zin in om er een monsterlijk jaar van te maken! Jij ook? 

In mijn vrije tijd ben ik “een manusje van alles”. Het tennisveld is mijn 2de thuis. Zelf tennissen, tennisles geven en tenniskampen en evenementen organiseren vullen het grootste deel van mijn vrijetijdsagenda. Voor een gezellig etentje of een avondje stappen ben ik ook wel te vinden.

ICT: Meester Bart Obbels

Na leerkracht in de tweede en vijfde klas te zijn geweest, vervul ik de jongste jaren de taak van ICT-coördinator.

Contact

GSM: 0475/32.68.95


Zorg en ondersteuning

Zorgcoördinator: Juf Sien Vervoort

Zorgjuf: Karolien Delen

Contact

GSM: 0478/21.04.93

Hallo, ik ben juf Sien. Misschien heb je me hier al wel eens gezien 😉. Ik ben de zorgcoördinator van de school. Ik probeer het team zo goed mogelijk te versterken, door mijn steentje bij te dragen om het beste uit elk kind te halen. Ik ben ervan overtuigd dat elk kind uniek is en iets te bieden heeft. Zoals mijn functie het al zegt, ZORG ik graag. Ik zorg mee voor alle kindjes, maar met een extra oog voor de kindjes met bijzondere noden. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met familie en vrienden. Maar ook een avondje thuis zitten en tv kijken vind ik heel gezellig.

Hallo ,

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben juf Karolien. Dit schooljaar ben ik zorgjuf in de 3de kleuterklas, 1ste  leerjaar en het 2de leerjaar. Na de herfstvakantie mag ik ook nog turnen geven aan de peuters.

Ik ben getrouwd met Kevin en mama van Leon (7j.) , Nand en Flor (5j.) . In mijn vrije tijd ga ik graag een toertje lopen en hou ik van uitstapjes maken met mijn gezin.

 

Lieve groetjes,

Juf Karolien

Zorgjuf: Heidi Asselberg

Leerondersteuner: Tina Van Thienen

Hallo, ik ben juf Heidi.

Jarenlang was ik juf van de derde kleuterklas. Nu is het even tijd voor iets anders.
Op woensdag, donderdag en vrijdag vind je me als zorgjuf in een van onze kleuterklasje. Zorgen dat iedereen zich goed voelt, geeft me een fijn gevoel. Naast juf ben ik ook mama van vier prachtige kinderen, ga ik wekelijks naar de keramiekles, hou ik van wandelen en uitstapjes maken met mijn gezin, kan ik genieten van een goed boek en een lekkere latte ...

 

Hoi, ik ben juf Tina, leerondersteuner van Leersteuncentrum KOSMOS. Al enkele jaren ondersteun ik leerlingen met specifieke noden hier op school. Dit doe ik zowel bij de kleuters als bij de leerlingen van de lagere school. Enkele dagen in de week kan je mij hier vinden, de andere dagen ondersteun ik op andere scholen in de regio. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan wandelen, fietsen en dansen!


Lichamelijke opvoeding

Turnjuf kleuters: Juf Rita Verrijken

Turnmeester lagere school: Willem Paulussen

Ik ben juf. Rita en geef kleuterturnen. In de grote zaal bewegen op grote en hoge toestellen, spelen en opdrachten uitvoeren met kleine materialen, dansen en expressie, spelletjes spelen, zich uitleven in de speelhoeken, … vinden onze kleuters super fijn. Zodra het weer het toelaat gaan we ook buiten turnen en staat de favoriete sport van onze bengels, fietsen en steppen op het programma. Ik ben moeder van 3 kinderen en in mijn vrije tijd ga ik graag supporteren voor mijn kinderen die korfbal en voetbal spelen. Verder wandel en fiets ik graag en ben ik creatief bezig.

Hoi,

Ik ben meester Willem. Ik geef halftijds turnen en zwemmen op Klim-Op. Hiernaast sta ik nog halftijds op een andere school en geef ik nog privézwemles en basketbaltraining. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Buiten de school om ga ik graag windsurfen, skiën, voetballen, padellen, reizen en muziek maken. Stilzitten is dus niet aan mij besteed. Het is de passie voor sport die ik wil doorgeven aan de kinderen.


Levensbeschouwing

Katholieke godsdienst: Juf Karin Lodeweyckx

Protestantse godsdienst: Juf Bieke Van Gulck

Contact

GSM: 0495/ 94.04.95

Ik ben juf Karin Lodeweyckx.

Ik kom uit Herenthout, heb 3 kinderen waarvan 2 in het onderwijs alsook mijn echtgenoot. Ik ben ook sterk actief in onze parochie: eerste communie, gezinsvieringen, solidariteitsacties. Ikzelf geef al meer dan 30 jaar les en sinds enkele jaren ligt mijn focus op godsdienstonderwijs.

Ik voel me heel goed bij deze lessen en neem graag de kinderen in Klim-Op Grobbendonk en Herenthout mee op tocht doorheen het leven van Jezus en leer hen openstaan voor een warme samenleving met respect voor anderen en de natuur. Ik hoop hiermee ook anderen te inspireren. Altijd welkom in de godsdienstklas.

Ik ben juf Bieke en ben leerkracht protestants-evangelische godsdienst, kortom, de pego-juf.  Samen met de kinderen ga ik op ontdekkingsreis met en naar God a.h.v. bijbelverhalen, werkbladen en creatieve verwerkingen zoals tekenen, liedjes beluisteren en zingen, rollenspel, knutselen, …  Naast juf, ben ik ook mama van een al groter wordende dochter, echtgenote en vrouwtje van onze hond, Sterre. Wandelen in de natuur is één van de dingen die ik vaak en graag doe.  Fotograferen, muziek maken en beluisteren, zwemmen, creatief bezig zijn, koken, bakken, een goed boek lezen of een mooie film of leuke serie kijken, … allemaal dingen waarvan ik kan genieten!  Met vrienden en familie afspreken en gezellig samen tijd doorbrengen vind ik heel fijn!

Niet-confessionele Zedenleer: Juf Valérie Clissen

Islam: Burcu Sarac

Contact

GSM: 0479/43.50.95

Ik ben juf Valérie en geef op maandag N.C. Zedenleer aan L1, L2, L3, L4, L5 en L6.

In mijn vrije tijd vind je me vaak al lezend in een gezellig hoekje, in een theaterzaal of in het buitenland. Ook tijdens de lessen N.C. Zedenleer probeer ik de wereld in de klas te halen. Zo onderzoeken we hoe men in verschillende culturen omgaat met de dood en ontdekken we dat verschillende levensbeschouwingen een eigen lichtfeest hebben. In de lessen NCZ staat de mens centraal. Met behulp van de wetenschap en vanuit onze eigen gedachten, gevoelens en ervaringen gaan we op zoek naar antwoorden op levensvragen, nemen we verschillende maatschappelijke (actuele) thema’s onder loep en zoeken we uit wat we belangrijk vinden.

Hoi hoi! 🌼

Ik ben juf Burcu en ik onderwijs het vak islamitische godsdienst in het lager en secundair onderwijs. Naast het vak islam, heb ik ook gestudeerd voor de onderwijsvakken economie en ict op een hogeschool in Brussel.

In mijn vrije tijd geef ik koranlessen in de moskee, lees ik graag boeken en breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

Tijdens de islamlessen op school leren wij onder andere over Allah, over het bestaan van de wereld en de mensheid, over de verschillende profeten en de geopenbaarde boeken van God. Ook leren we hoe wij als burger een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij en wat we kunnen betekenen voor het milieu om samen de wereld een mooiere en propere plaats te kunnen maken!


Onderhoudspersoneel

Erna Dillen

Karine Wouters