Directie en administratie

Directie: Liliane Van Doren

Secretaresse: Christine Bierinckx

Ik ben Liliane Van Doren en heb als directeur de dagelijkse leiding van deze school in samenwerking met onze schepen van onderwijs.  Ik doe als ‘zestiger‘ deze droomjob nog steeds met hart en ziel en kijk helemaal niet uit naar mijn pensioen binnen enkele jaren.  In mijn vrije tijd wil ik zoveel mogelijk tijd doorbrengen met familie en vrienden. 

Mijn naam is Christine en ik ben de secretaresse van onze school. Ik doe de administratie van het personeel en de leerlingen. Ik doe dit werk zeer graag omdat het afwisselende taken zijn en omdat ik het plezant vind om de kinderen bezig te zien.

Contact

Tel.: 014/50.02.36

GSM: 0474/85.81.16

Contact

Tel.: 014/51.71.08


Kleuterschool

Peuterklas: Juf Vicky Van der Schraelen

1ste kleuterklas: Juf Susy De Rademaeker

 

 


Contact

GSM: 0479/50.24.09

Kiekeboe! Mag ik me even voorstellen?  Ik ben juf Vicky van de peuterklas. Samen met de klaspop ‘Jules’ ontvang ik de kleinsten van de school met open armen. Met veel liefde en warmte laat ik ze rondfladderen als een vlindertje in ons gezellig vlinderklasje. Deze vlindertjes krijgen de kans om op ontdekking te gaan en te experimenteren met alles wat hen door de juf wordt aangeboden. Samen spelen, samen ravotten, samen dansen, samen kliederen en kladderen … het kan allemaal in de peuterklas. In mijn vrije tijd vertoef ik graag buiten en dan het liefst in de natuur. Samen met mijn gezin en onze viervoeter gaan wandelen door de grote bossen of fietsen met vrienden langs rustige wegen en mooie velden kan me erg plezieren. Ik ontdek ook graag nieuwe dingen … net zoals mijn peuters. Zullen we dat dan samen doen? Ik kijk er al naar uit!

Mijn naam is juf Susy en ik ben de juf van de eerste kleuterklas. Ik werk halftijds. De kleuters komen al spelend leren en zich amuseren in de klas genoemd naar het lieveheersbeestje. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en van mijn twee schatten van kleinkinderen. Ik ben ook altijd te vinden om lekker te gaan eten en in het weekend van het opwachten van de duiven samen met mijn echtgenoot.

Peuterklas en 1ste kleuterklas: Juf Kim Smolders

2de kleuterklas: Juf Debby Langmans

Contact

 

GSM: 0495/94.38.69

Hallo iedereen, 

Ik ben juf Kim en ik heb het geluk dat ik dit schooljaar op maandag en dinsdag de juf mag zijn van de peutertjes en op woensdag om de 2 weken de juf van de 1e kleuterklas mag zijn.

Vorig schooljaar mocht ik al proeven van het klasgebeuren in de 1e kleuterklas en ben dan ook blij dat ik ook dit schooljaar weer deze kans krijg.

Ik vind het een echte droomjob en geniet dan ook van elke moment samen met jullie kleutertjes.

Een nieuwe wereld gaat open voor ons beide en samen gaan we op een leuke ontdekking.

Naast het juf zijn, ben ik de trotse mama van 2 lieve dochters die ook hier op school zitten.

Mijn vrije tijd staat dan ook volledig in het teken van mijn gezinnetje, en hier geniet ik enorm van! 

Contact

 

GSM: 0476/31.83.88

Hallo, ik wil me ook graag even voorstellen aan jullie. Ik ben juf Debby. Samen met juf Jolina ben ik de juf van de 2de kleuterklas. Toen we ons klasje in een nieuw jasje mochten steken was ik helemaal in mijn sas. Vol enthousiasme en creativiteit maakte ik er een super gezellig stekje van. Ik word er iedere morgen blij van als die vrolijke snoetjes de speelplaats opkomen, en ik ze van ver hoor roepen, “juf DEBBBBY”. Dan kan mijn dag niet meer stuk!

Ik wist al van toen ik een klein meisje was dat ik juf wilde worden, en daar ben ik nog steeds enorm trots op. Samen lachen, zingen, spelen en leren, maar ook een luisterend oor zijn, troost bieden en knuffeltjes uitdelen, daar houd ik zo enorm van.

In mijn vrije tijd zorg ik heel graag voor mijn gezinnetje. Ik heb een man,  2 grotere pubers, en een schattig hondje. Lekker gaan eten, een wandelingetje maken, een gezellig terrasje doen met vrienden, … dat zijn de dingen waar ik ook super vrolijk van wordt.

1ste en 2de kleuterklas: Juf Jolina Curinckx

3de kleuterklas: Juf Heidi Asselberghs

 

Contact

 

GSM: 0470/29.17.66

Hoi allemaal! Laat ik me even voorstellen. Ik ben juf Jolina. Dit schooljaar mag ik bij jullie op school halftijds met juf Susy in 1KK en halftijds met juf Debby in 2KK komen spelen, dansen, knutselen, zingen, ... Ik ben een echte knuffeljuf die alles met jullie wil delen en ben enorm trots dat ik juf mag zijn!

De vorige twee schooljaren stond ik in de kleuterschool van Klim-Op in Herenthout als juf, zorgcoördinator en turnjuf. Dit jaar is voor mij weer een heel nieuw avontuur!

Ik woon samen met mijn vriend Tom en onze puppy Monty in Veerle Laakdal. In mijn vrije tijd gaan we graag wandelen en genieten van de natuur. We zijn karpervissers en zitten graag met de tent aan de waterkant. Ik kan ook genieten van een babbeltje, een lekker etentje en gezelligheid.

 

Contact

 

Tel.: 014/50.29.06

Hallo, mijn naam is juf Heidi. Ik ben de juf in de derde kleuterklas. Op een speelse manier ben ik met jullie bengel(s) bezig met: taal, rekenen, schrijven,... als voorbereiding op het 1ste leerjaar. Daarbij krijg ik hulp van een heleboel vriendjes: Tientje Tel, Langzaam Lotje, Riel,... . In ons kikkerklasje is het belangrijk dat iedereen zich goed voelt.

Als mama van vier kinderen kan ik al eens genieten van een beetje me-time met een goed boek.

Kinderverzorgster: Marthe Verfaillie

Hoi allemaal, ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is juf Marthe, de kinderverzorgster binnen ons kleuterteam. Meestal ben ik werkzaam in de klasjes van onze kleinste spruitjes, maar af en toe kan je me ook in de andere klasjes vinden. In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag  maar ik kan ook genieten van een keertje lekker niks doen🤭. Maar mijn grootste hobby blijft nog steeds...de kinderen gelukkig maken! Lieve groetjes, juf Marthe 😉

Contact

 


Lagere school

1ste leerjaar: Juf Dorien Van Roey

2de leerjaar: Juf Lore Pauwels

Contact

 

GSM: 0476/36.72.70

Welkom in het eerste leerjaar, in onze monstertjesklas! Ik ben juf Dorien en na drie schooljaren in het vijfde leerjaar neem ik dit schooljaar met veel plezier de kapoenen van het eerste leerjaar mee in de wondere wereld van de cijfertjes (met de Bollobo’s) en de lettertjes (met ZOEM). We zullen veel leren op diverse manieren: via reken- en leescircuits, door erg gezellige kringmomenten, leuke activiteiten, grappige tussendoortjes, toffe uitstappen en nog zoveel meer! Op vrijdag staat het keuzebord op de planning. We doen dit samen met het tweede leerjaar. Dat is elke week opnieuw weer heel fijn, want ook wij, als juffen, zijn dan zeker te vinden voor een bouwmomentje, gezelschapsspel, creatief momentje, … Naast het schoolwerk ben ik ook graag een bezige (ZOEM)bij: wandelen, fietsen, gezellige momenten met vrienden en de wereld ontdekken.

Contact

 

GSM: 0474/28.98.59

Hallo iedereen! Mijn naam is juf Lore en ik ben de juf van het 2de leerjaar. Daar fladderen we vrolijk rond in onze uilenklas en gaan samen op ontdekkingstocht. Ook in onze klas staat er veel op het programma. We leren: rekenen tot 100, de maal- en deeltafels, de hoofdletters, spellingsregels, de seizoenen en nog zo veel meer!

Samen met het 1ste leerjaar houden we elke vrijdag keuzebord! Dat vind ik leuk want dan mag ik stiekem nog een beetje kind zijn 😉.

Als ik niet in mijn klasje te vinden ben, ben ik ook graag druk in de weer: reizen, wandelen, tennissen, koken, gezelschapsspelletjes spelen, een stapje in de wereld zetten met vrienden,... . Het staat allemaal op mijn agenda!

3de leerjaar: Juf Ingrid Vets

3de leerjaar: Juf Martine Helsen

Contact

 

Tel.: 014/50.19.15

Ik ben juf Ingrid en geef les aan de kindjes van het 3de leerjaar. Ik werk halftijds dus elke donderdag, vrijdag en afwisselend op woensdag, vind je mij in de klas. De kapoenen van onze ‘aapjesklas’ zijn altijd druk in de weer om de leerstof onder de knie te krijgen want gemakkelijk is het niet in klas3: tot 1000,cijferen,moeilijke woordjes en nog veel meer! Samen leren, spelen, lachen en genieten met de kinderen maakt mijn dag nog altijd goed, ook na al die jaren ervaring. In mijn vrije tijd ga ik heel graag op reis. Ook fitness en pilates staan wekelijks op mijn planning. Met Billy, het hondje van mijn dochter, beleef ik ook veel plezier. Hij is een echt schatje! En muziek beluisteren geeft mij de nodige rust. Na een drukke dag heb ik dat soms wel nodig.

Contact

 

GSM: 0495/15.43.13

Ik ben Martine Helsen, de vroegere juf van klas 5. Ik geef nu les aan de kindjes van klas 3. Ik hou van nieuwe uitdagingen die het derde leerjaar biedt.  Ik werk halftijds dus elke maandag, dinsdag en afwisselend op woensdag. We leren ook al heel wat nieuwe dingen.  Getallen tot 1000, cijferen, moeilijke woorden, WO leren en nog veel meer. We moeten al hard werken in het derde leerjaar MAAR dit wordt natuurlijk afgewisseld met leuke activiteiten,  tussendoortjes en toffe uitstapjes. Ik ben mama van een dochter en een zoon. Ik woon in Bouwel. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn dikke vriend, Billie. Dat is de hond van mijn zoon. Ik kan genieten van lekker eten, wandelen, fietsen en op vakantie gaan.

4de leerjaar: Meester Dirk Van Dingenen

4de leerjaar: Juf Katrien Verbruggen

Contact

 

GSM: 0477/71.39.33

Ik ben meester Dirk, ook wel gekend als meester gitaar. Ik amuseer namelijk de kinderen van onze school met mijn gitaarmuziek. En voor een speciale gelegenheid als een schoolfeest, jubileum of project maak ik wel eens een lied. In 1984 begon ik les te geven in onze school aan de allerkleinsten. Dat deed ik 16 jaar. Daarna werd ik de meester van het vierde leerjaar. Dat vind ik nog steeds boeiend en prettig om te doen. Vanaf dit schooljaar mag ik samenwerken met juf Katrien. Dat vind ik fantastisch want zij is creatief en enorm enthousiast! Ons vierde leerjaar is een zeer bijzondere klas. Wij ontdekken tijdens het schooljaar de superkrachten van onze superhelden; geweldig toch? Dat betekent dat wij niet altijd met onze neus in de boeken zitten. Nee, wij zijn heel actief bezig en leren al spelende. In mijn vrije tijd doe ik een beetje aan sport. Ik ga lopen door de mooie natuur in ons dorp en speel volleybal in Herentals. Maar ik doe het ook rustig aan met lezen en gitaar spelen. Mijn vrouw en ikzelf vinden het ook belangrijk om onze vrienden en familie te bezoeken en om ze uit te nodigen. We houden wel van een feestje en af en toe een uitstap of een reis maken.

Contact

 

GSM: 0494/85.33.34

Ik ben juf Katrien. Ik mocht lang de juf van het eerste leerjaar zijn, wat ik altijd super graag gedaan heb. Maar na 18 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vond ik in het vierde leerjaar, waar ik sinds dit jaar lesgeef. Het is geweldig dat ik dit met meester Dirk mag doen, want door zijn ervaring kan hij mij veel tips geven en bovendien kunnen we goed samenwerken. Het vierde leerjaar is een fantastische leeftijd om aan les te geven. De kinderen zijn spontaan en enthousiast, waardoor het heel boeiend is. We werken hard in de klas, maar we maken zeker ook tijd voor grapjes, spelletjes,… Zo zorgen we ervoor dat leren leuk is. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin wandelen en fietsen. Zo komen we vaak op interessante plaatsen terecht, waar we nog nooit geweest zijn. Ik hou ook van meer avontuurlijke dingen, zoals via ferrata, skiën,…  Thuis vind je mij vaak in de keuken terwijl ik iets lekkers aan het klaarmaken ben.

5de leerjaar: Juf Elise Busschots

6de leerjaar: Juf Reinhilde de Bakker

 

 

Contact

 

GSM: 0493/10.43.16

Ik ben juf Elise van het vijfde leerjaar. Dit is mijn eerste schooljaar in Klim-Op Grobbendonk. Wat vind ik het fijn om in de derde graad te staan. Het vijfde leerjaar wordt ook wel eens het ‘moeilijkste jaar’ in de lagere school genoemd. Toch houdt dit ons niet tegen om er een topjaar van te maken. We leren Frans, leren rekenen tot 1 000 000, we komen heel wat te weten over het weer en klimaat en nog veel meer. Een grote inzet is heel belangrijk, daarom zetten we ook enorm in op ‘leren leren’.  

 

Genoeg over de klas. Misschien wordt het tijd om mezelf eens voor te stellen. Ik ben een bezige bij die na schooltijd terug te vinden is op de dansvloer. In mijn vrije tijd geef ik heel wat uurtjes dansles aan wedstrijddansers. 
Daarnaast dans ik zelf ook nog op competitieniveau. 
 

Contact

 

Tel.: 014/51.81.16

Ik ben Reinhilde de Bakker, juf van het zesde leerjaar. Het zesde leerjaar is een supercool jaar omdat we dan 10 dagen naar Oostenrijk op sneeuwklassen gaan samen met de zesdeklassers van KLIM-OP Bouwel. Hier worden vriendschappen voor het leven gesmeed. Ook maken we heel veel uitstappen naar middelbare scholen. Het is immers ons laatste jaar van de basisschool. We worden echt goed voorbereid om de juiste keuze te maken. Onze focus ligt niet zozeer meer op de leerstof, maar vooral op leren leren. Ondertussen sta ik al meer dan 20 jaar in het zesde leerjaar en dit nog altijd met evenveel plezier. Het is echt het leukste jaar van de basisschool 😉. Wanneer ik niet voor school bezig ben, heb ik het thuis best wel druk met mijn drie zonen en man. Als er dan nog tijd over is, ga ik graag een stukje wandelen of fietsen. Liefst met een caféetje op de route om even bij te tanken. In de zomer vind je me vaak aan een zwembad of in Turkije. Geef mij maar een heerlijke zomerdag en ik word instant gelukkig.

ICT: Meester Bart Obbels

Na leerkracht in de tweede en vijfde klas te zijn geweest, vervul ik de jongste jaren de taak van ICT-coördinator.

Contact

 

GSM: 0475/32.68.95


Zorg en ondersteuning

Zorgcoördinator: Juf Sien Vervoort

Zorgjuf: Juf Nele Vekemans

Contact

 

GSM: 0478/21.04.93

Hallo, ik ben juf Sien. Misschien heb je me hier al wel eens gezien 😉. Ik ben de zorgcoördinator van de school. Ik probeer het team zo goed mogelijk te versterken, door mijn steentje bij te dragen om het beste uit elk kind te halen. Ik ben ervan overtuigd dat elk kind uniek is en iets te bieden heeft. Zoals mijn functie het al zegt, ZORG ik graag. Ik zorg mee voor alle kindjes, maar met een extra oog voor de kindjes met bijzondere noden. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met familie en vrienden. Maar ook een avondje thuis zitten en tv kijken vind ik heel gezellig.

Contact

 

GSM: 0477 06 71 92

Hallo iedereen,

Ik ben juf Nele. Ik ben elke namiddag zorgjuf op school. Ik probeer dan alle kindjes zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen, vooral zij die het wat moeilijker hebben. In de voormiddag ben ik te vinden in KLIM-OP Bouwel in het vierde leerjaar. In mijn vrije tijd kan ik genieten van lekker eten, een leuke uitstap, afspreken met vrienden, een wandel- of looptochtje … maar ik vind het ook fijn om eens helemaal niets te doen. 😊


Lichamelijke opvoeding

Turnjuf kleuters: Juf Rita Verrijken

Turnjuf lagere school: Juf Chris

Contact

 

GSM: 0496/22.53.74

Ik ben juf. Rita en geef kleuterturnen. In de grote zaal bewegen op grote en hoge toestellen, spelen en opdrachten uitvoeren met kleine materialen, dansen en expressie, spelletjes spelen, zich uitleven in de speelhoeken, … vinden onze kleuters super fijn. Zodra het weer het toelaat gaan we ook buiten turnen en staat de favoriete sport van onze bengels, fietsen en steppen op het programma. Ik ben moeder van 3 kinderen en in mijn vrije tijd ga ik graag supporteren voor mijn kinderen die korfbal en voetbal spelen. Verder wandel en fiets ik graag en ben ik creatief bezig.

Contact

 

Tel.: 014/50.02.85

Hallo iedereen, Ik ben turnjuf Chris. Onze kinderen van de lagere school komen 2x per week naar de turnzaal om er te sporten, spelen en heel veel te bewegen ! We gaan ook elke maand zwemmen. Onze vitamineraad organiseert allerlei sport- en spelactiviteiten en zet bepaalde gezondheidsthema’s in de kijker. Ik heb 2 kinderen, Vincent en Romy en mijn kleindochter heet Roos. Op citytrip gaan en lange wandelingen maken met mijn hond Bruce zijn mijn favoriete bezigheden.


Levensbeschouwing

Katholieke godsdienst: Juf Carine Sleeckx

Protestantse godsdienst: Juf Bieke Van Gulck

Contact

 

Tel.: 014/51 57 93

Dit tekstje is nog onderweg!

Ik ben juf Bieke en ben leerkracht protestants-evangelische godsdienst, kortom, de pego-juf.  Samen met de kinderen ga ik op ontdekkingsreis met en naar God a.h.v. bijbelverhalen, werkbladen en creatieve verwerkingen zoals tekenen, liedjes beluisteren en zingen, rollenspel, knutselen, …  Naast juf, ben ik ook mama van een al groter wordende dochter, echtgenote en vrouwtje van onze hond, Sterre. Wandelen in de natuur is één van de dingen die ik vaak en graag doe.  Fotograferen, muziek maken en beluisteren, zwemmen, creatief bezig zijn, koken, bakken, een goed boek lezen of een mooie film of leuke serie kijken, … allemaal dingen waarvan ik kan genieten!  Met vrienden en familie afspreken en gezellig samen tijd doorbrengen vind ik heel fijn!

Niet-confessionele Zedenleer: Meester Gilles Van Zeveren

Niet-confessionele Zedenleer: Juf Valérie Clissen

Contact

 

GSM: 0456/20.43.66

 

Hoi, mijn naam is Gilles Van Zeveren.

Ik geef nu voor het 7de jaar het vak niet- confessionele zedenleer. Ik zou mezelf beschrijven als een creatieve duizendpoot en eeuwige leerling. 

 

Buiten het lesgeven doe ik aan rotsklimmen, muziek, nerdy stuff zoals dungeons and dragons en live-action roleplay, schaapjes drijven met de hond, boetseren, beeldhouwen, character concept-design, cursussen en methodes schrijven en ontwikkelen voor NCZ en sociale vaardigheden en werk ik ook als hondentherapeut.

Contact

 

GSM: 0479/43.50.95

 

Ik ben juf Valérie en geef op maandag N.C. Zedenleer aan L1, L2 L5 en L6.

In mijn vrije tijd vind je me vaak al lezend in een gezellig hoekje, in een theaterzaal of in het buitenland. Ook tijdens de lessen N.C. Zedenleer probeer ik de wereld in de klas te halen. Zo onderzoeken we hoe men in verschillende culturen omgaat met de dood en ontdekken we dat verschillende levensbeschouwingen een eigen lichtfeest hebben. In de lessen NCZ staat de mens centraal. Met behulp van de wetenschap en vanuit onze eigen gedachten, gevoelens en ervaringen gaan we op zoek naar antwoorden op levensvragen, nemen we verschillende maatschappelijke (actuele) thema’s onder loep en zoeken we uit wat we belangrijk vinden.


Onderhoudspersoneel

Erna Dillen

Karine Wouters