Foto's en weetjes

digitaal schoolbezoek KVRI

Omdat door corona de schoolbezoeken jammer genoeg niet kunnen doorgaan, proberen de middelbare scholen ons toch een kijkje te laten nemen in hun school. Afgelopen vrijdag hadden we een online infomoment van het KVRI. Ze stelden eerst de school voor d.m.v. een presentatie. Hier kwam ook een oud-leerling, Michelle Verbeeck, aan het woord. We kregen zo een goed zich over hoe het er in het KVRI aan toe gaat. Nadien mochten we vragen voorbereiden voor het interview dat we met eerstejaars leerlingen hebben. In het groepje dat we mochten interviewen zaten Cruz en Thomas van vorig schooljaar. Het was heel leuk om aan hen vragen te kunnen stellen.

Carnaval in het zesde leerjaar

Op 12 februari was er in onze school een coronaproef carnaval. Ondanks alle maatregelen hebben we een leuke dag gehad. Iedereen was leuk verkleed. Hieronder zien jullie de foto's. Thibeau staat er met een diploma op. Hij had de meeste juiste antwoorden op onze quiz.

 

Een stopmotion kent geen geheimen meer voor ons.

Neem maar eens een kijkje naar onze resultaten

We knutselden sneeuwmannetjes

Merry Christmas

VROLIJKE FEESTDAGEN

We kregen de opdracht van onze werkgroep feesten om een filmpje te maken voor de ouders met een kerstboodschap. Omdat tiktok helemaal in is bij onze zesdeklassers, hebben we voor jullie tiktokfilmpjes gemaakt. Hieronder het resultaat. De tiktoks zijn verwijderd omwille van Sabam. Onze kerstboodschap kan je nog beluisteren.

GITHO NIJLEN

Twee leerkrachten van het GITHO Nijlen bezochten onze klas om ons info te geven over studierichtingen.  Wegens corona moest dit buiten. Jammer genoeg lukte hierdoor enkele proefjes niet. We hadden toch een leerrijke namiddag.

De Sint op bezoek in het zesde

Wetenschapsbattle 2020

Omdat we dit jaar niet naar de wetenschapsdag konden gaan in de Vesten te Herentals hebben we meegedaan met de verkiezing van de wetenschapper van 2020. Dit was een live-uitzending, gepresenteerd door Maureen van "De Helden". Na de uitzending moesten we kiezen welke wetenschapper er de beker zou krijgen. Jammer genoeg heeft onze eerste keuze niet gewonnen, maar de winnares Ruth Styfhals, had zeer interessante dingen over octopussen te vertellen. Ook de experimenten die op het einde van de show uitgezonden werden, waren magnifiek.

 

Andy Warhol

We maken een kunstwerk van onszelf naar het voorbeeld van Andy Warhol

 

SPORTDAG

 

Sportdag in het zesde. We hebben ons weer enorm geamuseerd. Juf Chris zorgde voor uitdagende activiteiten. Neem zelf maar een kijkje.

VERKEERSPARK