De kleuters en peuters hebben genoten van de sportdag ! Ze konden hun balvaardigheden oefenen in de verschillende hoekjes met ballen (gooien en vangen, rollen, voetballen, ..., zich uitleven op de springkastelen, samen spelen met de parachute, evenwicht oefenen op het evenwichtsparcours en tenslotte de beentjes los dansen op de muziek.

Onze peuters in actie tijdens de turnles !

Turnen in het thema carnaval ! Spelen en opdrachten uitvoeren met lakens, dekens en doeken. Dansen op muziek en bewegen en spelen met ballonnen. Plezier maken ontbrak er niet! (PK - 1KK - 2KK - 3KK)

Actie in de zaal : zakspringen, evenwichtshoek, ringwerpen en rollerborden !

Sportdag in de sporthal van Bouwel: Onze kleuters en peuters konden zich naar hartenlust uitleven op de springkastelen, spelen en opdrachten uitvoeren met de parachute, dansen op leuke liedjes, spelen met ballen: voetballen, gooien naar doelendoek of - mand, rollen met balletjes door de monsterplankjes, bewegen met de spooners, elkaar verder trekken met de rollerborden en onze bewegingsvaardigheden oefenen op het bewegingslandschap. Ze hebben er allen van genoten!!!

Dag van de sportclub !!!

STRAPDAG : Tijdens het turnen gingen onze kleuters fietsen en steppen !

De kindjes van juf. Vicky oefenen hun bewegingsvaardigheden en spelen met verschillende ballen ! Actie en plezier !

De kleuters in actie tijdens de turnles !

Wist je dat wij op woensdag en vrijdagvoormiddag gaan turnen? De peuters van juf. Vicky gaan met juf. Rita turnen op woensdag en donderdagvoormiddag met juf. Karolien.

We dragen op deze dagen sportieve kleding d.w.z. liefst geen kleedjes of rokjes voor de meisjes.

In de grote zaal spelen we spelletjes, voeren we opdrachtjes uit met kleine materialen zoals ballen, pittenzakjes,...., dansen we onze beentjes los, klimmen, springen, stappen we over de grote toestellen, ...

Als het mooi weer is turnen we ook veel buiten en fietsen we regelmatig.

We zijn een sportieve school en hebben 1 keer in de week een sportspeeltijd, op vrijdagvoormiddag. Om de twee maanden staan er andere activiteiten op de planning. Voor september en oktober staat fietsen en steppen in de kijker.

We oefenen elke maand per klas een beweging tijdens de turnles en als we een gaatje vrij hebben in de klas oefent de klasjuf. eveneens. De mama's en papa's kunnen ook steeds thuis de beweging van de maand ( staat op activiteitenkalender) oefenen met hun kleuter / peuter.

We zijn eveneens een gezonde school en om de twee maanden zetten we een ander item in de kijker dat je op de activiteitenkalender kan lezen.

Wil je graag actiefoto's zien, neem dan regelmatig hier een kijkje!