Foto's en weetjes

Herfstpret🍂🍁🍃

Thema: De drie biggetjes

Er was eens een klasje, waar ze deze week over het sprookje 'De drie biggetjes' iets bijleerden. We speelden met de gereedschapslotto, we bouwden met echte steentjes in de zandbak en er viel heel wat te beleven in de ontdekhoekjes 'Blazen als een wolf' en 'Bouwmaterialen'. En ze leefden nog lang en gelukkig! Toen kwam er een varken met een lange snuit en het verhaaltje was uit.

Zwaailiedje

Een Baby!

Op vrijdag 1 oktober 2021 werd June grote zus. Jolene is geboren! Een dikke proficiat aan de mama en de papa, de 2 zusjes, en de hele familie! 

Pas getrouwd!

De mama en papa van Nora stapten op vrijdag 24 september 2021 in het huwelijksbootje! Een dikke proficiat aan de tortelduifjes Jonas en Ann, en natuurlijk ook aan Nora, haar broertje Leon, Juf Suzy en de hele familie!

Thema: Alles heeft kleur

Deze week leerden we over alle kleuren van de regenboog. Op maandag kwamen we allemaal in het geel gekleed, net zoals ons mannetje van de maandag. We toverden kleuren, we maakten een heuse regenboog, we konden zelfs verven zonder onze borstels en handen vuil te maken, ...  kijk maar eens mee!

28 september 2021      LORE mag op de verjaardagsstoel

De EERSTE 2 SCHOOLDAGEN IN ONS NIEUWE KLASJE

Kijk je mee naar onze ontdekkingen en avonturen van de eerste dagen in ons nieuwe klasje?

We leerden werken met een keuzebord! En dat is niet simpel hoor! Eerst goed luisteren naar wat je allemaal kan doen in de klas, dan goed nadenken en kiezen waar je wil spelen, daarna om de beurt je kaartje aan dat bord hangen, ... om dan tot de conclusie te komen dat er geen plekje meer vrij is in dat hoekje, ... oeps, ... vlug iets anders leuk uitkiezen, ... en dan dat kaartje weer op een ander plekje hangen wanneer je iets anders wil doen, ... probeer dat maar eens allemaal te onthouden! Maar weten jullie wat?... Na 2 dagjes kunnen wij dit al heel goed! 

dit zijn al onze vriendjes van de klas

Pret in ons klasje tijdens het thema 'ik, van kop tot teen!'

Schilderen: ik van kop tot teen

STRAPDAG 17 september 2021